Ford Focus ST Forum banner

bluetooth usuń telefon - nie usunie

2 reading
23K views 14 replies 3 participants last post by  SSgtjrobertson  
#1 ·
Cześć wszystkim,

Mój iPhone ciągle się rozłącza (nie mogę dzwonić ani odbierać połączeń), ale muzyka/strumienie nadal grają. Aby to naprawić, chcę usunąć telefon z SYNC w samochodzie.

Usunięcie iPhone'a z SYNC nie działa w zwykły sposób.

Czy ktoś wie, jak wymusić usunięcie urządzenia iPhone z SYNC?

Dzięki z góry

#2 ·
Czy próbowałeś zresetować ustawienia fabryczne w synchronizacji?

#4 ·
#7 ·
Cześć, próbowałem resetu mater i domyślnych ustawień, mój iPhone wciąż jest na liście. jakieś inne pomysły? dzięki
Odbiornik Bluetooth w jednostce centralnej uległ awarii lub ulega awarii. Reset zawsze działa dla mnie. Czy próbowałeś innego telefonu, żeby się upewnić? Czy miałeś ostatnio aktualizację oprogramowania na swoim telefonie?

#9 ·
Próbuję usunąć telefon z listy, czy wadliwy odbiornik ma taki objaw, że nie można usunąć telefonu?
Przywrócenie ustawień fabrycznych powinno wymazać wszystkie poprzednio podłączone urządzenia.

#11 ·
Szybko szukałem i wydaje się, że niektórzy właściciele Fiesty od czasu do czasu mają podobny problem.

Ich rozwiązaniem było wyciągnięcie bezpiecznika systemu synchronizacji na 20 do 30 sekund. Chociaż nie sądzę, żeby była duża różnica między twoim 2012 a naszym 2013, ale nie chcę zgadywać.

Weź instrukcję obsługi i spójrz na schemat bezpieczników. To wszystko, co mogę zasugerować.

J

• Like
Reactions: W4R and MtnMan
#12 ·
Zrobiłem szybkie wyszukiwanie i wydaje się, że niektórzy właściciele Fiesty od czasu do czasu mają podobny problem.

Ich rozwiązaniem było wyciągnięcie bezpiecznika systemu synchronizacji na 20 do 30 sekund. Chociaż nie sądzę, żeby była duża różnica między twoim 2012 a naszym 2013, ale nie chcę zgadywać.

Weź instrukcję obsługi i spójrz na wykres bezpieczników. To wszystko, co mogę zasugerować.

J
Było kilka razy, kiedy mój telefon w ogóle nie chciał się połączyć z Bluetooth i wyciągnięcie bezpiecznika rozwiązuje problem. Po prostu zostawiam go odłączonego, dopóki nie będę musiał znowu jechać, a potem podłączam go z powrotem.

Czy odłączenie akumulatora wyczyści pamięć, jeśli zostanie odłączony na wystarczająco długo?