Ford Focus ST Forum banner
41 - 57 of 57 Posts

·
Registered
Joined
·
266 Posts
Yeah like don't get me wrong...I really really dislike Bud Light...and Bud Light Lime is absolutely horrid...but dude the Orange is amazing and doesn't even taste like a beer let alone a typical light one. Really good. Great paired with BBQ and smoked food too! :cool:
Don’t ever say anything bad about Bud Light/Budweiser/AB in St Louis, them are fighting words here! Haha
 
  • Like
Reactions: brian60

·
Registered
Joined
·
224 Posts
I'm sorry but you haven't had a good beer until you have Canadian beer. LOL
Your beer is so weak...Molson Canadian or Kokanee is the best!!!!
 

·
Registered
Joined
·
92 Posts
I'm sorry but you haven't had a good beer until you have Canadian beer. LOL
Your beer is so weak...Molson Canadian or Kokanee is the best!!!!
Canadians are often saying this. I had a buddy who wouldn’t shut up about it. Molson is just rebranded American Coors, FYI.

: )


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
3,732 Posts
Discussion Starter · #44 ·
Sorry everyone, still no ETA on when voting and posting can resume. I have July's pen all ready to go and we can't even finish up June lol. We'll give it another week or so then maybe look into a different solution to get things rolling again.
@Allen_rubin
@nickbaldwin86
@EVH
@sleepy650
@BlueHaloGirl
 
  • Like
Reactions: BlueHaloGirl

·
Registered
Joined
·
406 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,732 Posts
Discussion Starter · #46 ·
Why not end it with who got the most likes on the original post? :) lol
Haha, just might have to. But then we still can't continue with July and so on. We'll see............. @brian60 any ETA?
 

·
Super Moderator
2017 Ford Fusion Sport
Joined
·
8,200 Posts
Haha, just might have to. But then we still can't continue with July and so on. We'll see............. @brian60 any ETA?
Nope, no ETA that I have been made aware of or that I've seen them update us about unless Neil has further insight @WERA689

It is HIGHLY annoying and frustrating though and has a ton of people quite angry since it literally ruins every single "how to" or troubleshooting thread with pictures on here...which is arguably the biggest purpose of this website to be a resource to owners.
 

·
Premium Member
Joined
·
90 Posts
Latest post in Parts For Sale has photos attached, but a new post in Discussions can't show the attached images :question:
Is there one way of posting photos that works, and another that doesn't? I don't use images that often..
 

·
Super Moderator
2017 Ford Fusion Sport
Joined
·
8,200 Posts
Latest post in Parts For Sale has photos attached, but a new post in Discussions can't show the attached images :question:
Is there one way of posting photos that works, and another that doesn't? I don't use images that often..
That's the thing...it seems to be totally intermittent... like some will be fine normal upload others via upload, tapatalk upload, or URL linking/embedding will break. It is so weird.
 

·
Registered
Joined
·
266 Posts
My supporting membership $$$ must not be supporting very well
 

·
Premium Member
Joined
·
3,732 Posts
Discussion Starter · #51 ·

·
Administrator
Joined
·
220 Posts
I wish I had an ETA for the fix, but I don't. It's not just this site that's affected (not that makes anyone here feel any better about it, I know). All I can say is that this issue has been the most difficult to track down and fix that I've ever seen in over 10 years around these sites. I do have faith in the Tech team, mainly because I've seen them get tons of other issues related to the migration to the Cloud and adding SSL fixed quickly and effectively. The fact that they haven't been able to fix an issue that's affecting so many sites only tells me how odd and unusual this one is. But I do trust that once they figure out why and how it's happening, they'll get it fixed, and all will be as it was. It's just going to take a little longer than we'd like.

I can only ask that y'all try to understand how challenging this particular issue is; recognize that we (on the forum) don't have the tools or the expertise to track it down; and to please be patient while they do what they do, as quickly as they can.

Thanks, everyone.
Neil
 

·
Super Moderator
2017 Ford Fusion Sport
Joined
·
8,200 Posts
I wish I had an ETA for the fix, but I don't. It's not just this site that's affected (not that makes anyone here feel any better about it, I know). All I can say is that this issue has been the most difficult to track down and fix that I've ever seen in over 10 years around these sites. I do have faith in the Tech team, mainly because I've seen them get tons of other issues related to the migration to the Cloud and adding SSL fixed quickly and effectively. The fact that they haven't been able to fix an issue that's affecting so many sites only tells me how odd and unusual this one is. But I do trust that once they figure out why and how it's happening, they'll get it fixed, and all will be as it was. It's just going to take a little longer than we'd like.

I can only ask that y'all try to understand how challenging this particular issue is; recognize that we (on the forum) don't have the tools or the expertise to track it down; and to please be patient while they do what they do, as quickly as they can.

Thanks, everyone.
Neil
I am always very appreciative of your responses and communication, Neil. You keep us filled in to aid in removing speculation from going around.

I do, however, wish that the VB staff were a little more prompt and transparent in their communication at times to us so we aren't pestering you so much and left in the dark! lmao. I feel they only fill us in whenever we poke them first...which causes speculation until they eventually reply to our inquiries amongst the community. As a super mod I try to keep the speculation down, as I tried to do explaining in this thread with @elyk864 a few pages back, but when I have no idea what the latest sitrep is that gets a little tricky :lol: Luckily having technical background and experience specifically with stuff such as SSL and encryption protocols being an information security specialist helps me explain things a little, but you can only do so much with a little feedback from the ones at the source. If that makes sense..

As always, thanks for the insight Neil.
 

·
Administrator
Joined
·
220 Posts
Yeah, I understand that. Honestly, most of what you'll learn from me is from what I've gathered watching my other sites and their issues and resolutions, rather than any 'inside information' I have. I only have a few dozen sites to look after. In the office, they're rotating around on hundreds each! I think a large part of my value--to VS and to the community-- is in having the time to relay what I find out wherever needed. You guys know me, and I'm the same me every time I'm on....I don't use the generic admin account, and that's why. I do have somewhat better access to the team than y'all do, for the really extraordinary circumstance; but I really try not to use it unless absolutely necessary. And knowing that this issue is as widespread as it is, and having seen the hours Tech is putting in trying to sort it out, I know I'm not out of line to tell y'all that this one is just a *****....period. :D I truly don't envy the Tech guys trying to figure this out! :cool:

Neil
 

·
Registered
2018 HPR ST1
Joined
·
65 Posts
It looks like links to photos hosted on other sites usually work properly but not ones hosted on the forum's site. If I try to go at them by using the attachment symbol on the page listing forum threads I get a "You don't have permission to access /forum/vbseo.php on this server" message when clicking on an individual photo link.
 

·
Registered
Joined
·
2,703 Posts
Sorry everyone, still no ETA on when voting and posting can resume. I have July's pen all ready to go and we can't even finish up June lol. We'll give it another week or so then maybe look into a different solution to get things rolling again.

@Allen_rubin
@nickbaldwin86
@EVH
@sleepy650
@BlueHaloGirl
Have you thought about hosting the poll offsite? Can do something like this for easy voting/polling:
https://www.surveymonkey.com/mp/online-polls/
https://support.google.com/plus/answer/6089358?hl=en&co=GENIE.Platform=Desktop

Who knows when the tech folks working in the background will get this sorted out
 

·
Premium Member
Joined
·
3,732 Posts
Discussion Starter · #57 ·
Have you thought about hosting the poll offsite? Can do something like this for easy voting/polling:
https://www.surveymonkey.com/mp/online-polls/
https://support.google.com/plus/answer/6089358?hl=en&co=GENIE.Platform=Desktop

Who knows when the tech folks working in the background will get this sorted out
Yeah I thought about it, but I'd still need to have everyone email their pics since I can't save them myself as usual. Didn't want to go through the hassle, on top of that I still can't start next months STOTM without the forum working. I'll give it a few more days, if it doesn't start working by then I might consider hosting it outside the forum, I just don't think we'll get the turnout of votes if it's hosted outside.
 
41 - 57 of 57 Posts
Top