Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    FST Senior Member LV_NV_ST's Avatar
    is Just trying to get at least
    22mpg. Man its tough.
     

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    185

    GoPro Hero2 DO NOT UPDATE!

    I got the GoPro Hero2 with my ST3 purchase. So I download their CineForm software to edit my videos. Well it says there is a device (firmware) update. So I do it. HUGE MISTAKE. Now the camera is basically useless. It's not a total brick, it turn on and I can almost get it to downgrade, then it freezes after 5-8 seconds.

    The version on the camera was .70, the new update is .222. Whatever you do stay with the original until the bugs are worked out. If you do a search for GoPro Hero2 222 freeze you will see thousand of posts on the subject.

    I have sent in a ticket to their support line, but from what I have heard it's not very good.

  2. #2
    ST Vendor Ian@COBB's Avatar
    This user has no status.
     

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Austin, TX
    Posts
    25
    Reformat the SD card in the camera. Worked for my Hero2 with the latest firmware!

  3. #3
    FST Senior Member LV_NV_ST's Avatar
    is Just trying to get at least
    22mpg. Man its tough.
     

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    185
    I have tried 3 different cards. Not only that, but took me at least 100 times to get to the format screen before it would freeze. After that it freezes during the firmware upgrade. I even tried to downgrade. No luck. May have to submit for replacement.

  4. #4
    FST Junkie! jodeloco's Avatar
    This user has no status.
     

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1,247
    bout to buy one of these as a security camera while I'm at work collect those people who bang into your car lol

  5. #5
    FST Senior Member LV_NV_ST's Avatar
    is Just trying to get at least
    22mpg. Man its tough.
     

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    185

    Re: GoPro Hero2 DO NOT UPDATE!

    I finally had to send it back for an RMA. Should have it back in a few days.

    Sent from my SGH-T989 using Tapatalk 2

 

 

Links

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. SCT Firmware update available. Please Update.
    By tmcphail in forum Unleashed Tuning
    Replies: 102
    Last Post: 02-08-2014, 01:00 PM
  2. New GoPro
    By RallyST in forum Off-Topic
    Replies: 24
    Last Post: 02-01-2013, 10:27 PM
  3. GoPro ST3
    By Hamma in forum Focus ST Purchasing
    Replies: 10
    Last Post: 01-21-2013, 06:51 PM
  4. new canadian St - update - gcw
    By gcw in forum Focus ST Canada
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2013, 09:18 AM
  5. GoPro Tips
    By RPhilMan1 in forum Focus ST Photo/Videos
    Replies: 7
    Last Post: 12-21-2012, 12:20 AM

Search tags for this page

does my gopro hero 2 need firmware updates
,

gopro hero 2 freezes

,
gopro hero 2 freezes after firmware update
,

gopro hero 2 update

,
gopro hero 2 version 222
,
gopro hero2 version222 firmware
,

gopro update

,
gopro update version 222
Click on a term to search for related topics.
Find us on Google+